Julian Casablancas: Au existat resentimente in The Strokes

de Chaos Lore

Julian Casablancas: Au existat resentimente in The Strokes


Julian Casablancas, solistul The Strokes, a declarat de curand ca au existat resentimente in trupa in timpul inregistrarilor noului album, "Angles".

In decursul anului trecut, trupa nu a ezitat sa dezavluie ca Julian Casablancas a inregistrat vocea singur, dupa ce si ceilalti au inregistrat partile lor.

"Cred ca voiam doar sa astept pana cand isi terminau treaba, ca sa pot sa mi-o fac pe-a mea", povesteste Casablancas. "Cand The Strokes este descrisa mai negativ imi vine sa spun 'Asa sta treaba, daca nu va convine asta e', dar niciodata nu e asa - vreau sa am o discutie creativa, constructiva si distractiva. Cred ca, nu stiu de ce, niciodata nu am reusit sa facem asta si au existat resentimente".

Membrii trupei s-au intalnit si au terminat impreuna inregistrarile pentru noul album, care va aparea pe piata pe 22 martie. Single-ul "Under Cover Of Darkness" a fost deja lansat.

Nick Valensi,
chitaristul The Strokes, a dezvaluit de curand ca inca mai exista "nuante de ostilitate si resentimente" in trupa. Valensi crede ca distanta de cinci ani dintre albume va face ca fanii sa nu fie complet multumiti de noul material.

Tracklistul albumului "Angles" este:

'Machu Picchu'
'Under Cover of Darkness'
'Two Kinds of Happiness'
'You’re So Right'
'Taken For A Fool'
'Games'
'Call Me Back'
'Gratisfaction'
'Metabolism'
'Life Is Simple In The Moonlight'
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: