Julian Casablancas explica piesele de pe noul album The Strokes

de Chaos Lore

Julian Casablancas explica piesele de pe noul album The Strokes


Julian Casablancas, solistul The Strokes, a oferit pentru publicatia NME un ghid explicativ pentru fiecare piesa de pe noul album al trupei, "Angles". The Strokes au lansat pe 22 martie noul album al trupei.

Machu Picchu: "Sunt versuri despre cum sa te tii ocupat: 'I’m just trying to find a mountain I can climb', iar Machu Picchu este acel loc sacru incas de pe muntii din Peru. Asa ca titlul a pornit ca o gluma, insa apoi gluma a inceput sa capete sens".

Under Cover Of Darkness: "Este despre cineva care munceste in armata si are o iubita. Este siropos, cred, dar este despre cum e sa-l parasesti pe cel pe care-l iubesti".

Two Kinds Of Happiness: "Este ciudat cum oamenii spun ca vor sa fie fericiti cand de fapt sunt doua lucruri separate: una este pe termen lung, alta este pe termen scurt, care nu au nicio legatura una cu alta. Una este... bine, nu cred ca e necesar sa dau exemple, nu?"

You're So Right: "Am avut niste vibratii REM pentru un minut-doua. Este una mai intunecata. Contrabalanseaza unele dintre vibratiile mai vesele din celelalte piese. Imi plac chestiile mai intunecate!"

Taken For A Fool: "In ceea ce priveste versul 'Monday/Tuesday is my weekend', initial am vrut sa zic Sunday/Monday/Tuesday, dar nu incapea. Acestea au fost mereu serile mele preferate de iesit. Nu imi place sa ies vinerea sau sambata - nu am facut-o niciodata. Imi plac barurile mai goale".

Games: "Am avut in ea chitare la inceput, dar mi-a sunat mai bine fara ele. Cu siguranta are o vibratie diferita pentru noi. Sunt o gramada de chestii ciudate in piesa asta: majoritatea sunetelor ciudate sunt tobele pe care le-am modificat. Partea de la finalul piesei este ATAT de veche, o avem de vreo 10 ani cred".

Call Me Back: "Am vrut doar una mai lenta. Refrenul este un mix intre niste bucati pe care le aveam. Piesa asta parca a aparut, asa, pur si simplu. Nu imi mai amintesc, am ascultat-o prea mult. Imi place".

Gratisfaction: "Este un sunet care de obicei nu imi place, dar cand bagau vocile secundare in refren incercam sa il fac pe Gus (producatorul) sa dea un sound de cor din Boston, asa. Credeti ca suna ca Steely Dan?"

Metabolism: "Pe asta o aveam de ceva vreme. Avem ceva complet diferit in minte fata de ce este acum. A devenit cu totul altceva, dar sunt... ok cu ea asa cum e acum".

Life Is Simple In The Moonlight: "Asta e probabil piesa mea preferata de pe album. Versurile sunt ceva la nimereala dintr-o chestie braziliana pe care o aveam, dar merg cu refrenul. Imi place refrenul, imi da o stare siropoasa/fericita".
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: