The Strokes anunta numele noului album

de Chaos Lore

The Strokes anunta numele noului album


The Strokes au anuntat ca momentan numele viitorului album ce urmeaza sa se lanseze pe 22 martie este "Angles". Trupa a mentionat si ca primiul single extras de pe album s-ar putea numi "Under Cover Of Darkness".

Alte titluri ce ar putea sa apara pe album sunt 'Taken For A Fool', 'Life Is Simple', 'Machu Picchu', 'Radio Minor Madness' si 'Call Me Back'.

Chitaruistul Albert Hammond Jr. a declarat cu privire la numele albumului: "Este felul in care suna albumul. Vine de la cinci oameni diferiti". "Nu vrea sa facem un album o data la cinci ani. Iubesc sa fac parte din trupa asta si vrea sa fac o cariera din ea", sustine chitaristul Nick Valensi.

Inainte de noile sesiuni de inregistrari, The Strokes au renuntat la piesele pe care le-au inregistrat la inceputul acestui an. Acestea au avut loc in Avatar Studios din New York alaturi de producatorul Joe Chiccarelli. Mai tarziu au decis sa se ocupe singuri de album. 'Life Is Simple' este singura piesa care a fost pastrata din sesiunea de inregistrari cu producatorul Joe Chiccarelli.

Dupa lansarea albumului "Angles", trupa va pleca apoi intr-un turneu de promovare.

The Strokes a fost prima trupa confirmata pentru festivalul portughez SB Super Rock (14-16 iulie). Acestia sunt confirmati si la festivalului Benicassim din Spania.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: