The Strokes au produs singuri noul album

de Chaos Lore

The Strokes au produs singuri noul album


Chitaristul Albert Hammond Jr de la The Strokes a dezvaluit faptul ca membrii trupei eu produs ei insisi cel mai recent album, dupa ce au renuntat la inregistrarile de inceput.

Acesta a declarat ca urmasul lui 'First Impressions Of Earth' (2006) va contine 10 piese, adaugand ca este "mai mult decat incantat" de noul album, pe care l-au facut in studioul lui propriu.

Inainte de noile sesiuni de inregistrari, The Strokes au renuntat la piesele pe care le-au inregistrat la inceputul acestui an. Acestea au avut loc in Avatar Studios din New York alaturi de producatorul Joe Chiccarelli. Mai tarziu au decis sa se ocupe singuri de album.

"Suntem toti foarte incantati sa trecem la un nou capitol", a declarat Hammond Jr. "Am petrecut ultimele sse luni inregistrand in studioul meu si suntem mai mult decat incancati de cele 10 piese pe care le avem pentru acest album".

"Sunt sigur ca si fanii vor fi la fel de incantati ca si noi".

Solistul Julian Casablancas a anuntat pe pagina sa de Twitter ca trupa lanuieste sa il lanseze in cateva luni, spunand ca albumul mai are nevoie sa fie mixat, insa principalul proces de inregistrare a fost incheiat pe 15 noiembrie.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: