The Strokes incep lucrul la un nou album in aprilie

de Chaos Lore

The Strokes incep lucrul la un nou album in aprilie


The Strokes au anuntat ca in luna aprilie vor incepe lucrul la viitorul album. "Angles", cel mai nou album The Strokes, s-a lansat pe 23 martie, insa trupa deja vorbeste despre un nou disc.

Basistul Nikolai Fraiture a confirmat faptul ca trupa va incepe lucrul la urmasul lui "Angles" la mai putin de o luna dupa lansarea acestuia din urma. "Vorbeam despre cand ne vom intoarce in studio pentru a lucra la urmatorul album. Ar trebui sa se intample destul de curand. Aprilie, jumatatea lui aprilie", a spus artistul.

Solistul Julian Casablancas a mentionat ca trupa a amanat noua sesiune de inregistrari din cauza procesului de mixare pentru "Angles".

"Cred ca vom incepe sa lucram la noi materiale cat mai repede posibil. Trebuia sa facem deja asta acum, insa a durat mai mult decat ne-am asteptat cu masterizarea albumului. Nu am vrut sa lucram la Strokes nr 5 pana cand Strokes nr 4 nu era gata", a spus Casablancas.

"Exista material in lucru. Avem o gramada de muzica stocata, asa ca in termeni de continut stam bine acum. Daca era dupa mine lansam inca un album pana la sfarsitul anului", a adaugat chitaristul Nick Valensi.

"Angles" intrat pe locul trei in UK albums chart pe 27 martie. Albumul s-a pozitionat in dupa Adele, care ocupa primele doua locuri cu albumele "21" si "19".
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: