The Unguided

Biografie The Unguided

The Unguided Biography: Members: Richard Sjunnesson, Roger Sjunnesson, Roland Johansson, Henric Carlsson, John Bengtsson The Fallen Angels Era: To get a better understanding of who The Unguided actually are, how the band came to be, and what variables were in play behind the project, we have to travel nearly a decade back in time. In the year 2002 the Sjunnesson brothers formed a melodic metal band called Fallen Angels. This band was the result of the brothers not being allowed to act out their musical view in a loosely hanging former project, and therefore, a decision was made to move on. In Fallen Angels the brothers made sure to surround themselves with likeminded people—people who not only shared their musical vision, but also whom they trusted. Fallen Angels persistently worked their way from their hometown in Falkenberg, on the west coast of Sweden, into the underground of their country with convincingly striking power. During the Fallen Angels era, they......Toata biografia The Unguided

Stiri cu The Unguided

  • The Unguided inregistreaza un nou album

    Suedezii de la The Unguided au anuntat recent ca au inceput sa lucreze la un nou album de astazi, 1 octombrie 2012. Claparul si chitaristul trupei, Roger Sjunnesson , a inceput inegistrarile noilor piese impreuna cu Jonas Kjellgren de la Scar Symmetry . Comunicatul trupei este urmatorul: "Maine...

  • The Unguided: Betrayer Of The Code (videoclip nou)

    Grupul suedez de melodic death metal The Unguided a lansat de curand videoclipul piesei "Betrayer Of The Code". Piesa este extrasa de pe albumul de debut al formatiei, "Hell Frost", lansat anul trecut, via Despotz Records. Tracklist "Hell Frost": 01. Inherit The Earth...

  • THE UNGUIDED au cantat in premiera o noua piesa, Collapse My Dream (video)

    La fix un an de la lansarea primului material The Unguided, EP-ul "Nightmareland" (1 aprilie 2011), trupa a sustinut un concert in Varberg, Suedia, unde au prezentat in premiera live piesa "Collapse My Dream", extrasa de pe albumul "Hell Frost". The Unguided este trupa formata de...

  • The Unguided sunt confirmati pentru Summer Breeze Open Air

    The Unguided sunt cea mai recenta confirmare pentru Summer Breeze Open Air 2012, festival ce va avea loc intre 16 si 18 august in Dinkelsbuhl, Germania. 100 de trupe vor concerta pe cele patru scene ale Summer Breeze, pana acum fiind confirmate urmatoarele:   Alcest Amon Amarth Anaal Nathrakh ASP...

  • The Unguided au lansat videoclipul de debut: Phoenix Down

    Suedezii de la The Unguided au lansat videoclipul de debut, "Phoenix Down", extras de pe albumul "Hell Frost" lansat pe 30 noiembrie via Despotz Records. The Unguided este trupa formata de Richard Sjunnesson dupa despartirea de Sonic Syndicate. Ceilalti membri ai trupei sunt Roland Johansson...

Toate stirile cu The Unguided
The Unguided

Videoclipuri The Unguided