Richard Ashcroft (The Verve) a cumparat de Craciun un curcan viu

de Buvnitz

Richard Ashcroft (The Verve) a cumparat de Craciun un curcan viu

Potrivit unor zvonuri se pare ca Richard Ashcroft (The Verve) a cumparat de Craciun un curcan viu.

Aparent fiul lui Richard a devenit recent vegetarian iar familia Ashcroft a dorit sa respecte in continuare traditia de Craciun.

Curcanul a fost botezat Lucky si se poate considera cea mai norocoasa pasare din Ledbury. Achizitia a fost confirmata chiar de Matthew Waller, macelarul care a avandut curcanul.

'Am fost rugat sa transport curcanul la resedinta familiei, a fost o cerere ciudata insa interesanta in acelasi timp. Cu siguranta Lucky este un curcan norocos.'

Si dupa cum v-am anuntat anul trecut, potrivit unor zvonuri cariera formatiei The Verve a luat sfarsit datorita noului proiect intitulat The Black Ships, a carui membri fondatori sunt Nick McCabe si Simon James.

Intr-un mesaj postat pe MySpace, McCabe declara: 'The Verve se afla momentan in vacanta si nu exista semne de revigorare. Am ezitat putin cand am decis sa fac totul public. Va rog, nu ma intrebati nimic de trupa.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook