Jack White nu isi face niciodata planuri de cariera

de Chaos Lore

Jack White nu isi face niciodata planuri de cariera


Solistul Jack White ( The White Stripes, The Dead Weather, The Raconteurs) sustine ca nu isi face niciodata de pe o zi pe alta.

White este solist si chitarist in cele trei trupe, dar si producator la propria casa de discuri, Third Man. Acesta sustine insa ca nu si-a planuit niciodata sa ajunga unde se afla acum.

"Oamenii se uita mereu la produsul final si presupun ca a fost scris si planificat pe hartie, toate trupele in care sunt, toate proiectele", povesteste artistul. "Cel mai amuzant lucru este ca trupele , cladirea casei de discuri, albumele aceastea - toate sunt exact opusul a ceea ce cred amenii, sunt doar chestii care s-au intamplat dintr-o data", crede White.

Jack White a anuntat ca noul single al trupei sale Dead Weather, "Blue Blood Blues", va fi lansat sub forma de Disc Triple Decker: va include un vinil de 12 inch cu piesa, dar si un disc de 7 inch ascuns in interiorul celui de 12 inch.

Design-ul apartine lui White, care l-a numit Triple Decker Record. Discul de 7 inch poate fi ascultat doar daca este scos din interiorul celui de 12 inch. Vedeti mai jos cum functioneaza. White a delcarat ca ii place sa se joace cu mintea umana prin productiile sale din cadrul Third Man Records. Acesta a mai lansat si alte modele interesante de discuri pe care le puteti vedea in videoclipul de mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook