Pete Townshend isi lanseaza autobiografia

de moraru madalina

Pete Townshend isi lanseaza autobiografia


Chitaristul trupei The Who, Pete Townshend isi lanseaza dupa mai bine de 15 ani de asteptare cartea autobiografica, intitulata "Who He?". Aceasta va vedea lumina tiparului in toamna lui 2012, dupa ce Pete a semnat contractul cu HarperCollins pentru lansarea cartii "Acum, in autobiografia sa, generatiile de fani vor gasi in sfarsit raspunsurile pe care le asteptau", declara David Hirshey, editor sef al HarperCollins.

Townshend a inceput sa-si scrie memoriile de la mijlocul anilor '90, iar in 2003 cand a fost sanctionat de catre politia britanica pentru accesarea unor site-uri pornografice cu minori, acesta declara "Am lucrat la autobiografia copilariei mele in ultimii 7 ani. Cred ca am fost hartuit sexual cand aveam 5 sau 6 ani, cat timp am locuit cu bunica mea, care era instabila din punct de vedere psihic, mai tot timpul. Unele lucruri pe care le-am vazut pe internet se regasesc si in carte, ce sper va fi publicata undeva spre finele acestui an".

La 4 ani dupa incident, Pete a lansat un blog unde a publicat cateva fragmente ale cartii, printre care si istorisirea unui concert din 1969 dintr-un club londonez de jazz, dar la scurt timp site-ul a fost inchis, fara prea multe explicatii oferite publicului.

Intr-un interviu acordat de curand, Pete era intrebat de un fan daca in 2019 The Who vor face un turneu pentru sarbatorirea a 50 de ani a albumului "Tommy", iar acesta raspundea: "Daca asteptam pana in 2019 va asigur nu voi mai fi pe scena, fie voi compune, fie ma voi descompune".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook