Roger Daltrey lucreaza la un film biografic despre Keith Moon

de Ana-Maria Gavrila

Roger Daltrey lucreaza la un film biografic despre Keith Moon


Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, zvonul unui film despre viata lui Keith Moon este oficial mai mult decat atat: cei de la Exclusive Media si Da Vinci Media Ventures au cazut de acord asupra finantarii si realizarii unui astfel de proiect. Mai mult, solistul The Who, Roger Daltrey si-a oferit sprijinul, colaborand cu directorul Da Vinci Media.

Spre deosebire de celalalt film biografic ce ii avea in centru si pe ceilalti membrii ai trupei inca in viata, acest nou proiect incearca sa patrunda fara rezerve in viata de petreceri a tobosarului The Who. Nu s-a anuntat inca un titlu si nici cine va fi scenaristul acestui film biografic, insa Daltrey a declarat:

"Proiectul Keith Moon este unul foarte apropiat sufletului meu si abia astept sa prinda viata. Le sunt recunoscator lui Wendy, Toby si celor de la Da Vinci pentru interesul si sprijinul de care au dat dovada."

In ceea ce-i priveste pe cei de la The Who, Daltrey le-a vorbit celor de la Rolling Stone despre un turneu prin 2015, care se pare ca nu va fi ultimul din cariera trupei. "Intentionam sa facem muzica pana cand n-o sa mai putem, insa trebuie sa fim realisti in ceea ce priveste varsta noastra. Mersul prin turnee este destul de obositor pentru noi, asa ca trebuie sa stabilim anumite limite. Speram sa scoatem si un album", a incheiat Daltrey.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook