Solistul The Who a primit interdictie de a mai canta

de Elena Paraschiv

Solistul The Who a primit interdictie de a mai canta


The Who si-au anulat ultimele doua show-uri din Londra care faceau parte din turneul aniversar de 50 de ani "The Who Hits 50!", dupa ce solistului Roger Daltrey i s-a interzis sa mai cante.

Show-ul din aceasta seara care trebuia sa aiba loc la O2 Arena din Londra, la fel ca si cel de maine seara, au fost reprogramate pentru 22-23 martie anul viitor. Solistul Roger Daltrey are o infectiei in gat iar medicii i-au interzis sa isi mai foloseasca vocea pana cand problemele de sanatate nu se vor rezolva.

The Who si-au cerut scuze printr-un comunicat de presa : "Sfaturile medicilor au fost ca Roger Daltrey sa se odihneasca si sa nu vorbeasca, asta ca urmarea a unei infectii in gat. Trupa si managementul doresc sa isi ceara sincere scuze celor care detin bilete, pentru inconvenientele create si dezamagirea cauzata."

Dupa spusele solistului Roger Daltrey, acest turneu "Este inceputul unui lung ramas-bun. Nu putem porni in turneu la nesfarsit (...) acest lucru va trebui sa aiba un final."

In aprile 2015, turneul The Who Hits 50! va debuta in Statele Unite iar in vara se vor reintoarce in Europa. Playlistul acestui turneu include, dupa cum spune Pete Townshend "hituri, selectii, pise mixate si uitate".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook