The xx refuza sa lucreze la un al doilea album

de Chaos Lore

The xx refuza sa lucreze la un al doilea album


The xx refuza sa se grabeasca in legatura cu inceperea lucrului la un al doilea album, dupa ce primul a castigat Premiul Mercury recent si a devenit preferatul britanicilor.

In plus, trupa nu a confirmat nici ca ar avea in plan vreodata sa lanseze un al doilea album.

"Nu avem in plan nici macar sa lansam un al doilea album candva", a spus Oliver Sim. "Exista doar un plan pentru a incepe sa fim creativi din nou, fara mari intentii".

"Imi place sa compun piese", a explicat basistul. "Cred ca vom scrie mai departe piese, doar pentru placerea de a le face si inregistra, chiar daca nu facem nimic cu inregistrarile".

The xx au sarbatorit castigarea Premiului Mercury 2010 printr-o mega petrecere si nu au mai reusit sa acorde interviul traditional de a doua zi al castigatorului.

The xx au castigat Barclaycard Mercury Prize 2010, care le-a fost decernat pe 7 septembrie, dupa ce juriul a votat trupa ca fiind cea mai buna a anului trecut. Trupa a fost in competitie stransa cu ceilalti nominalizati, printre care Foals, Mumford And Sons sau Laura Marling.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: