Theatre Of Tragedy au terminat inregistrarile la noul album

de cristina_n

Theatre Of Tragedy au terminat inregistrarile la noul album

Formatia norvegiana Theatre Of Tragedy a terminat inregistrarile la noul album de studio, care va fi lansat cel mai probabil in luna septembrie 2009 la AFM Records.

Noul album l-a avut ca producator pe Alexander Mklebust.

Cateva titluri de piese de pe acest album: 'Frozen', 'Deadland', 'Illusions', 'Hide and Seek', 'Forever is the World', 'A Nine Days Wonder' si 'Hollow'.

Materialul va contina 10 piese.

Formatia Theatre Of Tragedy a aniversat 15 ani in octombrie 2008.

Lorentz Aspen, claparul trupei, a declarat cu aceasta ocazie:

"Sunt cel mai tanar component al trupei si mi-am petrecut jumatate din vaita alaturi de Theatre Of Tragedy. Au fost si lucruri bune, si parti mai putin bune, dar nu mi-as fi dorit sa lipsesc de la niciunele dintre ele. Va multumesc tuturor celor care ati facut acest lucru posibil. Cred sincer ca vom putea canta pentru voi multi ani de acum inainte".

Nell Sigland, solista trupei Theatre Of Tragedy, a spus la randul sau:

"De patru ani fac parte din Theatre. Au fost momente minunate, dar si momente mai putin reusite in care mi-am consumat energia cu alte activitati decat cele muzicale. Va multumesc celor care m-ati sprijinit si m-ati acceptat ca noua solista si tineti minte: rock-ul nu a murit!"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook