4 zile pana la incheierea ofertei Theatres des Vampires

de Buvnitz

4 zile pana la incheierea ofertei Theatres des Vampires


Va multumim pentru interesul pe care ni-l aratati in ceea ce priveste participarea la viitorul concert al vampirilor ce va avea loc pe 19 aprilie, la Bucuresti, in Wings Club.

Special pentru voi, vrem sa va reamintim ca mai sunt patru zile pana ce se incheie oferta cu bilete la pretul promotional de 35 Lei, respectiv ultima zi fiind 19 februarie.

Biletele se pot achizitiona:

- online: www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro
- Magazinele: Diverta si Flanco din intreaga tara, Muzica, Victoria, Unirea la Parter, cat si Sala Palatului, Palatul Copiilor si Librariile Adevarul.

Iata si cateva vesti interesante:

Sonia Scarlet se afla pe platorile de filmare si va fi una dintre vedetele filmului „The Cult of Lamia” 2012. Evident, vampirii si faptele lor sunt laitmotivul istorisirii.

Fabian Varesi, claparul Theatres des Vampires, este cel care compune coloana sonora a acestui film.

Tot pentru 2012,Theatres des Vampires, pregatesc un nou DVD cu filmari din turneul european al anului 2011, an in care ne-au vizitat si pe noi.
DVD-ul cuprinde parti interesante din calatoria lor, din backstage cat si din concerte.
Vor include de asemenea un CD audio live cat si trei noi piese din filmul ce va aparea in 2012 „The Cult of Lamia”.
Piesele din coloana sonora originala sunt doar instrumentale dar pentru CD, au fost adaptate si evident, vocea Soniei nu va lipsi.

Iata o dovada in plus pentru care sa nu ratezi acest concert:
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: