Sonya Scarlet (Theatres des Vampires): Mi-ar placea sa vin in Transilvania

29 Noiembrie 2010 Catalina Iancu

Sonya Scarlet (Theatres des Vampires): Mi-ar placea sa vin in Transilvania

“Moonlight Waltz”, noul album Theatres des Vampires, va aparea in curand. In avanpremiera, trupa italiana a lansat videoclipul piesei “Carmilla”, inspirat dupa romanul cu acelasi nume al lui Joseph Sheridan LeFanu. Cu aceasta ocazie, Sonya Scarlet, conducatoarea “clanului vampirilor”, a acordat un interviu pentru Jurnalul National, in care a vorbit despre noile materiale.

Iata cateva detalii:

Rep: In clipul “Carmilla”, in primele imagini trasura calatoreste spre Transilvania. De ce ati ales aceasta destinatie?

Sonya Scarlet: Pentru ca adoram vechile legende si folclorul despre vampiri ce provin din Transilvania, atat de vechi si atat de frumoase. Videoclipul nostru este un tribut adus vechii imagini clasice a vampirului par excellence - cosciug, rochie alba, sange, padure, castele… Imagini eterne ale raului si ale fricii; nici un vampir contemporan nu poate fi atat de minunat si de seducator.

Rep: Si totusi, Sonya Scarlet nu a vizitat niciodata Transilvania. Putem lua acest clip drept o premonitie pentru viitorul apropiat? Altfel spus, ca veti veni curand pentru un concert sau macar ca turisti?

Sonya Scarlet: Mi-ar placea sa vin in Transilvania cat se poate de curand, sa stau acolo o vreme si sa am ocazia sa cant pentru fanii romani, dar si sa vizitez paduri si castele in ruina… dar si cateva orase. Ne gandim sa venim in turneu in Europa de Est, sa vedem deci daca putem ajunge si in Romania. Vampirii raspund la chemarea vampirilor… veti vedea cat de curand daca vom veni sau nu!

Interviul integral poate fi citit in Jurnalul National. O alta discutie cu Theatres des Vampires puteti gasi pe blogul Jurnale cu Metale.



Concerte recomandate: