JTR SICKERT canta alaturi de THEATRES DES VAMPIRES la Bucuresti

de Buvnitz

JTR SICKERT canta alaturi de THEATRES DES VAMPIRES la Bucuresti


JTR Sickert vor urca pe scena clubului Wings din Bucuresti, pe data de 19 aprilie, alaturi de italienii de la Theatres des Vampire.

Numele de "JTR Sickert" a fost dat dupa pictorul londonez al secolului 19, Walter Richard Sickert, care se pretinde a fi fost faimosul Jack The Ripper.

Trupa JTR SICKERT(Gothic/ Industrial) s-a format in in primavara anului 2005, in Modena, membrul fondator fiind chitaristului, compozitorului si bateristul Daniele Rezzaghi. Daniele a colaborat cu o serie de trupe locale de heavy metal, cum ar fi Despise si Hateblasted. Dupa o perioada, dorind sa-si indeplineasca visul, a inceput sa compuna muzica electronica si a lucrat ca techno DJ.

Scanteia ce a declansat aparitia JTR, a fost chiar Daniele si imbinarea celor doua stiluri: muzica electronica si heavy metal. Lui Daniele i s-au alaturat Tiziano Panini, fostul vocal Neronova, si cea care avea sa-si inceapa cariera muzicala atunci, solista Erika Miraglia. Datorita intrarii in formatie a fostului baterist de la Red Pill , Federico Bonora, si a lui Mantovani Claudio, basistul, care a lucrat cu una dintre cele mai faimoase trupe de rock din Modena , formatia a luat forma completa si a fost numita JTR SICKERT.

Dupa un an de la formare, trupa a inceput colaborarea cu Fear Studio pentru a inregistra un demo cu 4 piese, numit “Everything Is Growing Old",care a fost foarte bine cotat, in revistele de specialitate. Trupa a continuat cu o serie de concerte de succes urcand pe scena alaturi de nume mari ca: The Family, Godiva, Macbeth, Das Ich, Sadist, Vision Divine, Domine,Node etc.

Primul album "full" al formatiei a fost "You Deserve Panic", in 2009. Tot in 2009 au lansat si videoclipul pentru "Crystal Night", una dintre piesele de pe album. Discul a fost considerat ca cel mai bun album de gen in scena underground-ului italian si a atras un mare numar de fani.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: