Noi trupe anuntate in deschiderea concertului THEATRES DES VAMPIRES de la Cluj

de Chaos Lore

Noi trupe anuntate in deschiderea concertului THEATRES DES VAMPIRES de la Cluj


JTR Sickert (Italia), Lunocode (Italia) Eufobia (Bulgaria) vor canta in deschiderea concertului Theatres des Vampires de la Cluj.

Astfel se completeaza lineup-ul final al Ospatului Vampirilor din Transilvania (Vampires Feast in Transylvania) care este:

Theatres des Vampires
(Gothic)
JTR Sickert (Gothic/ Industrial)
Lunocode (Progressive Metal) din Italia
Eufobia (Death Metal) din Bulgaria
The Hourglass (Symphonic/Industrial metal) din Romania

Peamintim ca trupa italiana de gothic Theatres des Vampires va sustine pentru prima oara un concert in Transilvania, patria lui Dracula.

Evenimentul va avea loc in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca, pe 20 aprilie 2012, de la ora 19:00. Concertul e o ocazie pentru impatimitii genului sa participe la un adevarat ritual vampiristic, trupa promitandu-ne un real spectacol.

Concertele din Romania fac parte din turneul european Moonlight Waltz 2012, turneu de promovare al albumului “Moonlight Waltz”, cel mai recent CD al trupei, scos anul trecut de casa de discuri Aural Music.

Fanii Theatres des Vampires isi vor putea cumpara cd-uri/tricouri, de la standul de merchandising amenajat in club. Tot la acel stand fanii vor putea obtine autografe sau vor putea face poze cu membrii trupei.
CONCURS THEATRES DES VAMPIRES
VREI SA CASTIGI UNA DIN CELE 3 INVITATII DE 1 PERSOANA LA OSPATUL VAMPIRILOR DIN TRANSILVANIA?
Trimite raspunsul tau la intrebarea: "Care este numele ultimului album al trupei aparut anul trecut?" pe adresa: welcome2cluj@yahoo.com, pana pe 13.04 si vei intra in tragerea la sorti finala. Nu uita sa ne lasi si un numar de telefon. Castigatorii vor fi anuntati in emisiunea SUPERSOUND (ora 00:00) de la Radio Cluj din 14.04. Mult succes si va asteptam la OSPAT!


BILETE:
Numarul biletelor este limitat la 600 si se pot cumpara din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si online pe www.eventim.ro .

Pret:

- 35 ron pana in 20 aprilie 2012
- 45 ron la intrarea in club (Irish & Music Pub, Horea 5, Cluj-Napoca)

Evenimentul pe Eventim

Pagina oficiala a concertului:

Official Theatres des Vampires Website


Concertul este organizat de Welcome2Cluj si PABLO Impex (http://www.pablo.ro/).
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: