THE HOURGLASS canta in deschiderea concertului Theatres des Vampires la Cluj

de George Lazar

THE HOURGLASS canta in deschiderea concertului Theatres des Vampires la Cluj


Clujenii de la The Hourglass (Symphonic/Industrial metal) vor deschide concertul Theatres des Vampires din 20 aprilie de la Cluj. Acesta va avea loc in Irish & Music Pub cu incepere de la ora 19.00.

Bio The Hourglass:

Trupa The Hourglass (Symphonic/Industrial metal) s-a format in toamna anului 2010, avand la inceput doar 3 membri. Totul a pornit ca un proiect pe termen lung ce avea ca tel principal inregistrarea unui material demo cu 4-5 piese. Dupa mai multe experimente in compozitie si completarea formulei trupei, The Hourglass cristalizeaza un stil aparte, reprezentat printr-un instrumental puternic, o paleta larga de teme simfonice cu accente electro si industriale, o voce de soprana dramatica si versuri inspirate din trairi si conceptii proprii.

In urmatoarele saptamani urmeaza sa anuntam si celelalte 2 trupe straine ce vor precede trupa Theatres des Vampires.

Bilete:

Numarul biletelor este limitat la 600 si se pot cumpara din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si online pe www.eventim.ro .

Pret:

- 35 ron pana in 20 aprilie 2012
- 45 ron la intrarea in club (Irish & Music Pub, Horea 5, Cluj-Napoca)
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: