Therion au fost jefuiti

de Morrison

Therion au fost jefuiti
In timpul turneului sud-american, Snowy Shaw, unul dintre solistii vocali ai formatiei suedeze Therion, a avut o altercatie cu doi localnici, in urma careia acestia i-au furat geanta in care avea pasaportul cu vizele care ii permiteau sa continue turneul.

In cazul in care ambasada nu va putea sa imi elibereze un pasaport provizoriu sau politia sa ii prinda pe cei doi hoti, va trebui sa imi iau bilet pentru Suedia si sa anulam turneul nord-american, spune Snowy Shaw.

Trupa Therion a semnat un nou contract cu casa de discuri Nuclear Blast Records. Contractul este valabil pentru urmatoarele cinci albume pe care le vor lansa Therion.

Frontman-ul Christofer Johnsson a declarat urmatoarele: "Suntem mandri sa anuntam ca am prelungit contractul cu Nuclear Blast Records. Sufletele nostre apartin de acum inovativei case de discuri germane, care a muncit mult pentru a devenit ceea ce este astazi printre labelurile de metal din lume. S-au implinit 12 ani de cand am semnat cu ei pentru prima data, si astept cu nerabdare urmatorii 12."


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook