Therion lucreaza la noul proiect

de Morrison

Therion lucreaza la noul proiect
Chitaristul Kristian Niemann si basistul Johan Niemann, ambii membrii ai trupei Therion, lucreaza in prezent la cel de-al doilea album de studio la formatiei Demonoid.

Din proiect mai fac parte bateristul Richard Evensand, fost membru Soilwork/Chimaira si un solsit a carui identitate ramane deocamdata necunoscuta. Acesta l-a inlocuit pe Christofer Johnsson, vocalul Therion, care a cantat pe primul album Demonoid, aparut in 2004 si intitulat Riders of the Apocalypse.

Trupa Therion a semnat un nou contract cu casa de discuri Nuclear Blast Records. Contractul este valabil pentru urmatoarele cinci albume pe care le vor lansa Therion.

Frontman-ul Christofer Johnsson a declarat urmatoarele: "Suntem mandri sa anuntam ca am prelungit contractul cu Nuclear Blast Records. Sufletele nostre apartin de acum inovativei case de discuri germane, care a muncit mult pentru a devenit ceea ce este astazi printre labelurile de metal din lume. S-au implinit 12 ani de cand am semnat cu ei pentru prima data, si astept cu nerabdare urmatorii 12."


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook