Costumul lui Nik Baydin, The ROCK, va fi expus maine la Hard Rock Cafe

de Andreea Gherfi

Costumul lui Nik Baydin, The ROCK, va fi expus maine la Hard Rock Cafe


Hard Rock Cafe va gazdui maine un moment in memoria lui Nik Baydin, fostul chitarist al trupei tribut The ROCK.

Organizatorii au publicat urmatorul mesaj:

"Dragi prieteni, joi, pe 18 august, se implinesc 40 de zile de cand colegul nostru Nik Baydin a plecat dintre noi. Vom marca acest moment impreuna cu voi la Hard Rock Cafe, joi seara, de la ora 20:30, cand vom aseza costumul de scena al lui Nik la loc de cinste alaturi de marii muzicieni care si-au lasat amprenta asupra istoriei mondiale a rock-ului.

Multumim pe aceasta cale managementului Hard Rock Cafe, oameni cu suflet care ne ajuta astfel sa pastram in memorie pentru totdeauna acest om minunat! Nik a iubit si a cantat cu mare placere de fiecare data la Hard Rock, asa ca, suntem foarte bucurosi ca spiritul lui va fi intotdeauna prezent aici.

Trupa The ROCK va veni alaturi de familia lui Nik, se va rosti un speech si va fi proiectat in memoriam, ultimul videoclip filmat de Nik chiar in Hard Rock Cafe. De asemenea, fanii vor putea face fotografii si vor primi ca amintire cate un poster cu autograf cu Nik Baydin. Asadar, joi seara, de la 20:30, va asteptam pe toti la Hard Rock Cafe, sa ne amintim de Nicu!"

Intrarea este libera.

Facebook EventDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: