Adam Gontier a parasit Three Days Grace

de Pruna Andrei

Adam Gontier a parasit Three Days Grace


Solistul Adam Gontier a parasit trupa Three Days Grace, cu cateva saptamani inainte ca trupa sa porneasca in turneu cu Shinedown.


Matt Walst, solistul din My Darkest Days, a fost anuntat ca inlocuitorul lui Adam Gontier.


Potrivit unui comunicat de presa din partea site-ului oficial al trupei, problemele de sanatate ale lui Adam Gontier l-au determinat in cele din urma pe solist sa paraseasca formatia.


Basistul Brad Walst a declarat: "Suntem surprinsi si pusi in dificultate de decizia brusca a lui Adam de a pleca. Suntem entuziasmati in privinta viitorului turneu unde il vom avea alaturi pe fratele meu Matt."


Transit Of Venus, al patrulea album semnat de catre Three Days Grace, a fost lansat in data de 2 octombrie 2012, via RCA Records.


Noua mutare pune in dificultate si formatia My Darkest Days deoarece saptamana trecuta chitaristul Sal Costa a parasit trupa. My Darkest Days au anuntat ca au inceput sa lucreze la un nou album, in schimb aceasta noua mutare va afecta mai mult ca sigur planurile trupei.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: