Doar doua zile pana la Artmania Festival!

de Morrison

Doar doua zile pana la Artmania Festival!

ARTMANIA FESTIVAL 2008 va incepe in data de 18 iulie, cand trupele Agua de Annique, Tiamat si Lacrimosa vor sustine concerte extraordinare pe scena din Pavilionul 2007, situat in centrul istoric al Sibiului.

Cea de-a doua zi a festivalului va culmina cu recitalurile sustinute de Leaves' Eyes, Atrocity si Gamma Ray. La editia din acest an sunt invitate trupele romanesti Frozen Dusk, Sincarnate si Bucium pentru ziua de vineri si Nexus, Avatar si Negura Bunget pentru sambata.

Pregatirile pentru festival sunt aproape finalizate, in acest moment fiind puse la punct ultimele detalii legate de scena, lumini si sonorizare.

In ceea ce priveste detaliile tehnice, sunetul va avea o putere de aproape 70.000 watti, vor fi folosite peste 80 de proiectoare conventionale de lumina si 16 proiectoare inteligente cu cap mobil (moving heads). Scena va fi configurata la dimensiunile optime pentru ca vizibilitatea din public sa fie exceptionala, avand dimnesiunea de aproximativ 15 metri latime si 12 metri adancime.

Tiamat, Lacrimosa si Gamma Ray vor canta cate o ora si jumatate fiecare, iar Agua de Annique, Leaves' Eyes si Atrocity vor concerta cate o ora fiecare. Romanii de la Negura Bunget vor avea un recital de 40 de minute, iar restul formatiilor romanesti vor sustine concerte de cate jumatate de ora.

Va reamintim ca aceasta editie a ARTMANIA Festival 2008 este camera friendly, adica se poate intra in Pavilionul 2007 cu orice tip de aparatura foto, inclusiv profesionala!

Cei care se grabesc inca mai pot gasi bilete pentru ARTMANIA Festival 2008 in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro. Un bilet pentru ziua de vineri, 18 iulie, va costa 70 lei, iar pentru sambata, 19 iulie, tot 70 lei. Doritorii pot achizitiona si abonamente pentru ambele zile de concerte din cadrul festivalului, la pretul de 120 lei.

De asemenea, va reamintim programul si regulile de acces de la ARTMANIA Festival 2008, dupa cum urmeaza:

PROGRAM ARTMANIA Festival 2008


VINERI 18 iulie, 2008

Frozen Dusk - 15.30
Sincarnate 16.15
Bucium 17.00
Agua de Annique - 18.00
Tiamat 19.30
Lacrimosa 21.30


SAMBATA 19 iulie, 2008

Nexus 16.00
Avatar 16.45
Negura Bunget 17.30
Leaves Eyes 18.40
Atrocity 20.00
Gamma Ray 21.30

Artmania isi rezerva dreptul de a opera modificari asupra programului, daca va fi necesar.

- Accesul in perimetrul festivalului, mai exact in zona delimitata cu garduri din jurul Pavilionului 2007, se va face incepand cu ora 14.00, atat vineri 18 iulie, cat si sambata 19 iulie.

- Participantii la festival vor primi bratari de culori diferite, in functie de biletul achizitionat, ceea ce va fluidiza accesul in pavilion si va permite libera circulatia a publicului.

REGULI ACCES

Participantii la ARTMANIA Festival 2008 sunt rugati sa se conformeze urmatoarelor cerinte, in vederea bunei desfasurari a evenimentului :

lsa nu fumeze in interiorul Pavilionului 2007, deoarece exista pericolul declansarii unui incendiu. Vor exista spatii pentru fumatori in afara pavilionului.

l nu este permis accesul in incinta festivalului cu aparate de filmat. Va reamintim ca este permis accesul in sala cu orice fel de aparatura foto, inclusiv profesionala.

l sa prezinte bilet sau invitatie valabila;

l sa nu vina la eveniment in stare vadita de ebrietate;

l sa nu aiba asupra lor sticle cu lichid (apa, suc, alcool etc).

l sa nu aiba asupra lor obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase (cutite, spray iritant-lacrimogen, arme etc);

l sa nu genereze si sa nu participe la scandaluri;

l sa se supuna controlului corporal;

l in cazul unei probleme care sa necesite evacuarea salii, sa nu intre in panica si sa asculte indicatiile agentilor de ordine si a celorlalte structuri implicate in buna desfasurare a evenimentului (Jandarmerie, Politie, Pompieri, Salvare etc);

l sa nu incerce sa escaladeze gardurile de protectie situate in fata scenei sau in alte parti care sunt izolate din motive de securitate.

Va rugam sa apelati la organizatori sau la echipa de securitate in cazul in care sesizati oricare dintre urmatoarele nereguli:

l bilete vandute la suprapret de catre persoane neautorizate;

l acte de vandalism;

l tentative de furt sau furturi propriu-zise;

l violente de orice fel;

l persoane care nu se simt bine si necesita ingrijire medicala.

IMPORTANT: Pe prima serie de bilete emise de Diverta, ora de incepere a festivalului este trecuta ca fiind ora 20.00. Va rugam sa nu luati in considerare respectiva ora, strecurandu-se o eroare in sistemul informatic al celor de la Diverta. Orele de incepere sunt cele de mai sus.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: