Tiamat - Love Terrorists (videoclip nou)

de Chaos Lore

Tiamat - Love Terrorists (videoclip nou)


Tiamat au lansat un videoclip nou, "Love Terrorists", pe care il puteti urmari mai jos. Videoclipul a fost regizat de Ioanna Lampropoulou, care a mai lucrat pana acum cu Tiamat si a realizat si recentul videoclip pentru "384".

Piesa este extrasa de pe cel de-al zecelea album de studio al trupei, numit "The Scarred People". Materialul a fost inregistrat la Woodhouse Studios din Hagen, Germania, cu producatorul Siggi Bemm. Coperta a fost facuta de Johan Edlund, solistul trupei.

Discul a fost lansat pe 31 octombrie 2012 via Napalm Records.

Tiamat a concertat in cadrul unor festivaluri precum Wacken Open Air (Germania), Masters of Rock (Cehia), Metalmania (Polonia), urmand ca anul acesta sa se afle pentru prima data si la B’ESTFEST Summer Camp 2013!

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival putand fi achizitionate de pe www.MyTicket.ro la doar 150 RON, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile in curand.

"The Scarred People" track listing:

01. The Scarred People
02. Winter Dawn
03. 384
04. Radiant Star
05. The Sun Also Rises
06. Before Another Wilbury Dies
07. Love Terrorists
08. Messinian Letter
09. Thunder & Lightning
10. Tiznit
11. Born To Die
(digipack bonus track)
12. The Red Of The Morning Sun
13. Paradise
(digipack bonus track)
14. Divided
(live) (digipack bonus track)
15. Cain
(live) (digipack bonus track)Love Terrorists from Tiamat on Vimeo.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: