Tiamat vor canta la Sibiu la Artmania

de Morrison

Tiamat vor canta la Sibiu la Artmania
Primul nume confirmat pentru a urca pe scena de la Sibiu, in cadrul ARTMANIA Festival 2008 este formatia suedeza Tiamat, care revine in Romania pentru a-si promova in premiera noul material discografic Amanethes, ce urmeaza sa fie lansat in data de 18 aprilie.

Cei de la Tiamat vor fi sustine un concert pentru iubitorii muzicii metal din Romania in data de 18 iulie, fiind doar una dintr-un sir lung de trupe de renume mondial care vor participa, in 2008, la a treia editie a ARTMANIA Festival.

Concertul va face parte din turneul de promovare a noului album Amanethes, care urmeaza sa iasa pe piata in data de 18 aprilie, sub egida Nuclear Blast. Albumul a fost produs de Johan Edlund si inregistrat in cea mai mare parte in Grecia, dar si in Suedia, iar mixajul a fost facut in luna ianuarie, de catre Siggi Bemm, in Studiourile Woodhouse din Germania.

De curand, formatia Tiamat au dezvaluit si tracklist-ul albumului Amanethes, care cuprinde nu mai putin de 14 piese.

The image

Suedezii de la Tiamat au mai cantat in Romania, in 23 septembrie 2006, la Sala Agronomia din Bucuresti.Despre Festivalul ARTMANIA

Dupa primele editii, din 2006 si 2007, care au adus pe scena de la Sibiu nume ca HIM, Amorphis, Anathema, Tarot, The Gathering, My Dying Bride sau Within Temptation, ARTMANIA Festival revine in 2008, cu o editie care promite publicului din Romania unele dintre cele mai mari nume ale muzicii rock.

Concertele vor avea loc in zilele de 18 si 19 iulie, iar ziua de 20 iulie va fi dedicata expozitiilor, proiectiilor de film sau lansarilor de carte, dar si unei surprize, pe care o vom anunta in scurt timp.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: