Tiamat - The Red Of The Morning Sun videoclip

Mai jos puteti viziona videoclipul "The Red Of The Morning Sun", al celor de la Tiamat. Noul videoclip a fost regizat de Johan Edlund si Ioanna Lampropoulou. Intitulat "The Scarred People", noul material Tiamat contine un numar de 11 piese si 4 bonnus track-uri, fiind inregistrat la Woodhouse Studios din Hagen, Germania, in colaborare cu producatorul Siggi Bemm (Therion, The Kovenant). 

Tracklist-ul albumului "The Scarred People":
01. The Scarred People
02. Winter Dawn
03. 384 - Kteis
04. Radiant Star
05. The Sun Also Rises
06. Before Another Wilbury Dies
07. Love Terrorists
08. Messinian Letter
09. Thunder & Lightning
10. Tiznit
11. The Red Of The Morning Sun
Bonus Tracks:
12. Born To Die 
13. Paradise 
14. Divided (Live) 
15. Cain (Live) 

The Red Of The Morning Sun from Tiamat on Vimeo.

Comenteaza logat cu Facebook

Log In with Facebook

Like us on Facebook