Lunocode, Tiarra si Eufobia in concert cu Theatres des Vampires

de Chaos Lore

Lunocode, Tiarra si Eufobia in concert cu Theatres des Vampires


Trupele Lunocode, Tiarra si Eufobia vor deschide concertul Theatres des Vampires care va avea loc pe 19 aprilie in Wings Club din Bucuresti.

Termenul “Lunocode” este un mix intre “Lunokhod” (“moonwalker”) si cuvantul din limba engleza “code”. Teme precum universul, filozofie, explorare, sunt foarte apreciate de formatie si apar des in versurile cantecele lor.Tiarra activeaza din anul 2004 si are in componenta opt muzicieni cu backgrounduri diferite. Discografia formatiei cuprinde trei materiale: “Drama Per Musica” (2004), “Post Scriptum” (2008) si EP-ul “Le monde de tenebres,” lansat pe 26 ianuarie. Acesta din urma include trei piese originale si este disponibil gratuit pe www.tiarra.roTrupa Eufobia porneste la drum prin Europa inca o data. De aceasta data in deschiderea trupei Theatres des Vampires. Trupa revine pe scena din Romania pentru a-si prezenta noul album “Cup of Mud” 2011, lansat sub egida celui mai important label bulgar, Wizard, si distribuit in vestul Europei prin Soulfood si Plastic Head.

www.eufobia.com
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: