Tiarra fac show special in deschidere la Diary of Dreams in Silver Church

de RuXia

Tiarra fac show special in deschidere la Diary of Dreams in Silver Church


Una din cele mai longevive si apreciate trupe autohtone din zona gothicului simfonic, Tiarra, concerteaza in Silver Church, in deschiderea concertului Diary of Dreams.

Trupa activeaza din anul 2004 si are in componenta opt muzicieni cu backgrounduri diferite. Discografia formatiei cuprinde trei materiale: “Drama Per Musica” (2004), “Post Scriptum” (2008) si EP-ul “Le monde de tenebres,” lansat pe 26 ianuarie. Acesta din urma include trei piese originale si este disponibil gratuit pe www.tiarra.ro

Anda, solista trupei spune: “EP-ul este bine primit, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Abia asteptam sa urcam pe scena pe 29 februarie si sa delectam publicul atat cu piesele cu care s-au obisnuit cat si, desigur, cu melodi noi. Va fi un concert special, pentru ca vom prezenta o piesa in prima auditie, iar pe scena vom avea doi colegi noi, Corina la vioara si Stelian la tobe ”

Diary Of Dreams, una din cele mai bune trupe de Darkwave din lume, ajunge la Bucuresti pe 29 februarie in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album al trupei, “Ego:X”. Lansat in august 2011, albumul a fost descris de critica de profil ca “o experienta auditiva atmosferica, scaldata in egala masura in lumina si intuneric. Ego: X imbina cu maiestrie pianul clasic cu chitara electrica, sintetizatorul si bateria. Iar pasajele narative intense dau profunzime segmentelor vocale puternice si versurile provocatoare.”

Showul din Silver Church va purta amprenta inconfundabila “Diary of Dreams”, iar set-listul va include atat piese noi cat si melodii deja cunoscute publicului din Romania.

Concertul va fi urmat de after-party-ul prezentat de Lux Noctis cu DJane Grace, ce va dura pana in zori. Intregul eveniment este organizat de The Silver Church Club.

Biletele se pot achizitiona din reteau Biletoo: Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro si www.eventim.ro. Pretul este de 50 lei la presale sau 70 lei in ziua evenimentului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook