Concert Timpuri Noi la Hanu' cu Tei

de Morrison

Concert Timpuri Noi la Hanu' cu Tei
Sambata 29 Martie, Timpuri Noi va sustine primul concert de cand s-a redeschis Hanu' cu Tei, eveniment ce deschide o serie de concerte la Hanu' cu Tei organizate de PAPA LA Soni!

Formatia Timpuri Noi a luat fiinta in 1983.

Pana in 1991 Timpuri Noi a fost o trupa underground. La propriu, datorita stilului, datorita
limbajului, dar, mai ales, datorita continutului subversiv al textelor.

Timpuri Noi a devenit cea mai populara formatie din Romania in anii 1994 si 1995. Aceasta
afirmatie curajoasa se bazeaza pe obisnuitele clasamente anuale ale celor doua publicatii de
specialitate Vox Pop Rock si Heavy Metal Magazine, pe clasamentele altor reviste care se adreseaza in special tinerilor, cum ar fi Salut, pe clasamentele anuale ale unor posturi de radio si de televiziune independente.

Timpuri Noi a fost prezenta la toate editiile festivalului Rock Bucuresti, avand onoarea sa
deschida, cu respectivele ocazii, recitalurile unor nume importante din muzica rock international cum ar fi : Ian Gillan si Uriah Heep (1992), Asia si Scorpions (1993), Saxon, Paradise Lost si Jethro Tull (1994), Iron Maiden si Kreator (1995). Pe data de 20 mai 1994, Timpuri Noi este prima formatie din Romania care apare unplugged intr-un spectacol la Teatrul Ion Creanga din Bucuresti.

Show-ul a fost preluat de Televiziunea Romana, iar banda sonora a fost transpusa pe disc compact si caseta. In 1995 Timpuri Noi participa la grandiosul festival RockMania, de pe Stadionul National, in care a deschis pentru Eros Ramazotti, Joe Cocker si Rod Stewart.

Mai multe detalii aici.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook