TIMPURI NOI back in bussiness

de Morrison

TIMPURI NOI back in bussiness
Legendara trupa rock Timpuri Noi revine pe piata muzicala cu un nou album, Back in business, lansat de casa de discuri MediaPro Music. Albumul contine o serie de hituri care au facut furori de-a lungul anilor ("Vecina", "Adeline", "Veta", "Emigrant USA", etc.), re-editate si re-orchestrate, multe dintre aceste piese gasindu-se pana acum doar pe vinil. Pe langa acestea, trupa a ales sa includa pe album si 7 remixuri, dar si patru piese noi ("Umbrela", "Tata", "Vedeta Tv", "Rock'n'Roll"), compuse special pentru aceasta revenire in lumea muzicala. Albumul, care este astfel mai mult decat un simplu "best of", promite fanilor un sound nou, modern, dar care pastreaza marca inconfundabila Timpuri Noi.

Primul extras pe single, "Umbrela", a fost deja lansat de MediaPro Music. Plina de dinamism, umor si ironie, in stilul cunoscut al trupei, piesa este deja difuzata pe posturile de radio si va beneficia in curand de videoclip. "Umbrela" este una dintre piesele noi, compuse special pentru albumul "Back in business". (Muzicabuna.ro)


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook