Muzica lui Tarantino vine diseara in Bucuresti la Hala: Tito And Tarantula

de Buvnitz

Muzica lui Tarantino vine diseara in Bucuresti la Hala: Tito And Tarantula

ARTmania prezinta Tito And Tarantula la Hala de Muzica, astazi, Duminica, 7 iunie 2009, incepand cu ora 20.00.

Cunoscuti pentru muzica din filmele lui Roberto Rodriquez, “Desperado” cu Antonio Banderas si Salma Hayek, “A fost odata in Mexic” si rolul din filmul "De la apusul la rasaritul soarelui", Tito and Tarantula concerteaza la Bucuresti in luna iunie.

"Tito and Tarantula" canta rock din 1992 atunci cand mexicanul Tito Larriva a pus bazele formatiei in SUA. Trupa este binecunoscuta pentru piesele "After Dark", "Back to the House That Love Built", "Strange Face of Love" si "Angry Cock". Formatia concerteaza frecvent in Europa si este foarte apreciata in Germania. "Tito si Tarantula" au un stil mai putin obisnuit de a canta, originalitatea conferindu-le un statut special in cei 17 ani de la infiintare. in plus, trupa surprinde publicul cu fiecare din cele cinci albume. Tito Larriva canta la chitara si voce, Steven Hufsteter la chitara, Caroline Rippy la bas si Alfredo Ortiz la tobe.

Asculta piese Tito And Tarantula pe METALHEAD aici!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook