Tito And Tarantula: Pour Les Connaisseurs (Foto)

de Morrison

Tito And Tarantula: Pour Les Connaisseurs (Foto)

Pe 7 iunie la Hala am avut parte de probabil showul anului, cel putin din punctul meu de vedere, adica, de un concert de zile mari cu o trupa care merita mult mai multa atentie din partea publicului roman: Straigght from Mexico, Tito & Tarrantula !

E greu de insirat in cateva vorbe ce s-a intamplat pe 7 iunie la Hala, si e si mai greu de inteles curajul Artmania si Future Production de a aduce o trupa atat de buna dar atat de putin titrata in coltul acesta al Europei.

TIto & Tarantula au dat-o din suflet, in cel mai sincer mod posibil, oferind un show de aproape 2 ore doar pentru cunoscatori. Daca n-ati fost acolo (sau pe 6 iunie la Sibiu) ei bine ati pierdut o doza de muzica adevarata buna de alinat orice rana. Si pentru a demonstra ca ce s-a intamplat pe scena a fost la limita perfectiunii, Tito & Tarantula nu s-au intors pe scena in ciuda faptului ca au fost bisati de catre cei aproape 200 de oameni aproape 10 minute, la fel ca un artist de opera care stie cand sa incheie un show memorabil.

Puteti urmari o galerie foto stufoasa accesand link-ul de mai jos:

Poze Tito & Tarantula la Hala de muzica

Cronica de Concert poate fi citita aici:

Tito & Tarantula: Enough is enough

Poze Tito & Tarantula la Hala

MorrisonDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook