FanClub Tokio Hotel

Intra in Fanclub

Adauga un mesaj nou Adauga POZE

bill e anorexic?
Postat la: 23 Decembrie 2009

am auzit ca bill ar fi anorexic. e adevarat? daca e asa, poate murii din asta?

alinutza_kaulitz

Trebuie sa fii logat si sa faci parte din Fanclub ca sa raspunzi la acest mesaj. Intra in Fanclub

i_love_Bill la 23 Decembrie 2009

Nu stiu ce sa zic am auzit si eu peste tot(pe net,in reviste,la TV)cum ca Bill ar fi anorexic si chiar arata mai slab ca inainte,dar poate din cauza ca este mereu pe drumuri si poate nu mai mananca la fel de mult ca inainte...oricum Bill a zis de sute de ori ca nu este anorexic si poate chiar nu este.Si nu cred ca daca ar fi anorexic ar muri,din cate stiu nu poti muri daca esti anorexic,decat daca problema se agraveaza.Dar Bill a spus ca nu este anorexic si eu ii cred,desi arata asa slab

DianaK la 23 Decembrie 2009

Si eu am auzit ca ar fi anorexic si chiar este slabut dar deobicei lumea exagereaza.Parerea mea e ca nu este si chiar asta a zis si el.Daca se poate muri din anorexie doar in cazuri foarte grave..

roxx_roxxette la 25 Decembrie 2009

So...acuma sa fim seriosi..cam prea multa reclama negativa la adresa lui bill,nu credetzi?(si aici este de adaugat mai multe lucruri...but..sa ne intoarcem la subiect). Bill a declarat nu o data si nici de doua ori, ci de sute de ori in presa, faptul ca zvonurile despre faptul ca sufera de o boala numita anorexie, sunt false. Acum se ridica un semn de intrebare...Oare Bill, trupa si cunoscutii chiar nu doresc sa declare in presa ca vocalistul trupei TH, sufera de anorexie, pt. a nu creea presiune in jurul solistului? SAU Vocalistul Bill Kaulitz este slab din cauza neodihnei, a stresului si a efortului depus, in ciuda fast-food-urilor care ,declara el, le mananca deseori si in exces?? Nu mi se pare normal ca un om care mananca fast-food, paste si prajituri, sa fie atat de slab, dar, respect opinia personala a solistului si de aceea spun si sper, (si imi place sa cred) ca BIll IS NOT anorexic.

Dya94 la 10 Ianuarie 2010

nu cred ca Bill e anorexic..sa fim seriosi ..daca ar fi s-ar afla si nu cred ca ar insisista Bill sa spuna tot timpul ca nu e daca ar fi anorexic..eu una il cred pe el..daca e slab poate fi din multe cauze..munceste mult..si poate asa e metabolismul sau..am si eu o colega care mananca intr-una si e slaba...deci Bill nu e anorexic

joanna01050 la 29 Ianuarie 2010

cu siguranta a slabit fata de cum arata anii trecuti dar oameni buni trebuie sa observam ca s-a si inaltat ft mult..si in plus gemenii kaulitz sunt vegetarieni convinsi din 2009(sfarsitul anului)chiar ei au declarat asta intr-un intreviu NRJ in franta in luna ianuarie 2010 ..asa k nu trebuie decat sa munceasca mai putin sa doarma muuuult (stiu ca ei adora sa dorma tocmai pt k nu prea au timp de somn) si trebuie sa mancance un pik mai mult deoarce noi fanii il vream in forma la concertele HUMANOID CITY TOUR...si speram ca o sa vina in Romania:X

misa14 la 31 Ianuarie 2010

Să zicem că este anorexic pt că lucrează foarte mult şi nu are timp sa manânce atâta... dar nu înţeleg de ce se face atâta caz din asta. multe staruri sunt anotexice, dar când e vorba despre Bill, toată lumea vorbeşte. până la urmă, cred că anumite persoane încearcă să-i creeze probleme lui Bil şi să-i păteze imaginea

th_43v3r la 07 Februarie 2010

si eo am auzit numai prostii k cik bill ar fi anorexic da'' nu cred nik din toote astea

danailie la 08 Februarie 2011

chiar daca dragul de el zice ca totul e bine ca sa nu ne facem griji eu cred ca da.

Vezi toate mesajele