Tommy Lee continua lupta impotriva Sea World

de Alin Pildner

Tommy Lee continua lupta impotriva Sea World


Vegetarian convins, Tommy Lee, bateristul Motley Crue, duce de ani buni o campanie directa impotriva parcurilor tematice SeaWorld, acuzand modul in care sunt tratate animalele folosite pentru show-uri.


Cu peste jumatate de milion de fani pe twitter, Tommy i-a rugat pe cei care vad lucrurile in acelasi fel, sa se fotografieze purtand tricouri cu inscriptia "SeaWorld Kills", in urma imaginilor primite de la fani fiind ales un castigator care a primit acces meet&greet cu ocazia concertului Motley Crue din San Diego.


Campaniile carora s-a raliat si bateristul Motley Crue, apartin Peta - o organizatie internationala care lupta pentru stoparea cruzimii asupra animalelor.


In 2012, Tommy Lee a cerut responsabililor SeaWorld sa nu mai foloseasca piese Motley Crue pentru a asigura fundalul sonor al parcurilor tematice, subliniind ca muzica la nivel foarte ridicat este nociva pentru animalele folosite in spectacole.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook