Castigatorii invitatiilor la concertul Toulouse Lautrec si un nou concurs

de Chaos Lore

Castigatorii invitatiilor la concertul Toulouse Lautrec si un  nou concurs


METALHEAD a oferit o invitatie dubla la concertul de lansare al noului album Toulouse Lautrec din Silver Church. Intrebarea a fost "Ce anume din muzica lor te-a facut sa te apuci de ascultat Toulouse Lautrec?".

Castigatorul concursului este:

GeorgeCoB

Felicitari! Premiul il ridici de la intrarea la eveniment in seara concertului, cu un act de identitate.

Pentru ceilalti, avem inca un concurs! Inca o invitatie dubla poate fi castigata daca raspundeti intr-un comentariu mai jos la intrebarea "Ce motiveaza sa mergi la concertul de lansare Toulouse Lautrec din Silver Church?". Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti dintre cele mai pertinente raspunsuri pe19 octombrie. Succes!

Miercuri, 19 octombrie, Toulouse Lautrec lanseaza ablumul "Heroes" in clubul bucurestean Silver Church. Mai jos gasiti si cel mai nou videoclip, "Domino".

Este ziua Z pentru eroii Toulouse Lautrec. Este Debarcarea din Normandia, Apocalipsa Acum, Ziua Independentei, intr-o singura zi. Les Toulouse Lautrec au fost Tortues Ninja, Xmen, Justice League si Powerpuff Girls in acelasi timp, pentru a elibera armata de eroi francoromanoengleza.

Porno, Apartman, Blackiemale, Wonderwoman, Dizzy Rubber Wheel vor iesi din subteran intr-o zi de Mercredi in incinta Bisericii Argintii.

Avem si invitati speciali, din tara si strainatate:

Special Guests: Robin & The Bacstabbers (RO)
Afterparty: Melmac Riders (SB)


Intru incurajarea celor care isi doresc albumul original si sustin muzica indie autohtona, cei care vor cumpara "HEROES" la intrare (30 lei) vor avea acces liber la concert. In rest, accesul general este 20 lei.

Cateva date confirmate pentru viitoarele concerte de promovare:

19 octombrie - lansare album, silver church
3 noiembrie - music pub, sibiu
4 noiembrie - campina
5 noiembrie - deane's irish pub, brasov
12 noiembrie - set-up, timisoara
13 noiembrie - kf, arad
18 noiembrie - hand, iasi
25 noiembrie - the ark, bucuresti
9 decembrie - flying circus, cluj
15 decembrie - private party, bucuresti
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: