Castigatorul ultimei invitatii duble la concertul de lansare Toulouse Lautrec

de Chaos Lore

Castigatorul ultimei invitatii duble la concertul de lansare Toulouse Lautrec


METALHEAD a oferit inca o invitatie dubla la concertul de lansare al noului album Toulouse Lautrec din Silver Church. Intrebarea a fost "Ce te motiveaza sa mergi la concertul de lansare Toulouse Lautrec din Silver Church?".

Castigtorul este:

caj

Felicitari! Verifica-ti mesageria pe METALHEAD pentru a afla cum intri in posesia premiului.


Miercuri, 19 octombrie, Toulouse Lautrec lanseaza albumul 'Heroes' in clubul bucurestean Silver Church.

Este ziua Z pentru eroii Toulouse Lautrec. Este Debarcarea din Normandia, Apocalipsa Acum, Ziua Independentei la un loc intr-o singura zi. Les Toulouse Lautrec au fost Tortues Ninja, Xmen, Justice League si Powerpuff Girls in acelasi timp, pentru a elibera armata de eroi francoromanoengleza:

Porno, Apartman, Blackiemale, Wonderwoman, Dizzy, Steward, Barman si prietenii lor vor iesi din subteran intr-o zi de Mercredi in incinta Bisericii Argintii.

Albumul "HEROES" contine 16 piese originale compuse de Toulouse Lautrec in perioada 2009 - 2011. Versurile ii apartin lui Catalin Rulea cu exceptia piesei 1 - Andreea Tincea si 14 - o colaborare cu Andreas Aron.

Inregistrarile au fost realizate la Great Below Studio si Creativelaboratories Studio iar mixajul si masteringul sunt opera producatorului britanic Adam Whittaker.

"Te Spun" (inspirata de o nuvela a lui Julio Cortazar) cu peste 150.000 de vizionari pe youtube si "Yesman" au avut statut de nr.1 in topurile radiourilor care "suporta" muzica rock iar cel mai recent single al trupei - "Domino" - a intrat direct pe locul 1 in Top Show la Radio Guerrilla saptamana trecuta.

Videoclipul piesei (realizat de catre Vlad Petri) poate fi vizionat mai jos.

Va steptam pe 19 octombrie in Silver Church. In deschidere canta Robin and the Backstabbers.

Cum ar spune francezul: Toulouse Lautrec est:

Apartman - chant et guitare
Dizzy - basse et chant
Greenman - batterie

Toulouse Lautrec - HEROES este un album produs si distribuit in exclusivitate in Romania de A&A Records sub licenta SpaceRay Music.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: