Concert Pixels si Toulouse Lautrec in Club Wings

de Buvnitz

Concert Pixels si Toulouse Lautrec in Club Wings


La fel ca in 2011, la Wings Club incheiem saptamana noului an cu un concert al trupei Pixels.

De aceasta data, pentru a intregi trio-ul de exceptie, li se alatura pe scena Fractures si Toulouse Lautrec.

Fractures 21:00 – 21:30
Pixels 21:35 – 22:10
Toulouse Lautrec 22:15 – 23:30

TOULOUSE LAUTREC

Toulouse Lautrec (n. 2009) est un groupe polyglotte et multiculturel bas a Bucarest. La diversite est une chance, cultivez la! Les ToulouseLautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji.

Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii, gasindu-si drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.

"Apartman", "Porno", "Te Spun", "123", "Yesman" si “Domino” au cucerit clasamentele de specialitate si se vor regasi in set-listul concertului din Wings Club.

www.toulouselautrec.ro
www.myspace.com/toulouselautrecband
www.youtube.com/ToulouseLautrecBand

THE PIXELS

Inceput in 2006, The Pixels este unul dintre putinele proiecte made in Romania care se detaseaza de mainstream. Sunetul lor se diferentieaza prin combinarea intr-un stil personal a influentelor indie cu tonalitatile new wave emise de synth-uri si sampler.

Au punctat live pe aceeasi scena cu Unkle, Sofa Surfers sau Sophie Ellis Bextor si au aparut pe afisele unor festivaluri en vogue precum Delta Music Fest sau Coke Live. In 2008 au lansat Fire Exit, primul lor album, la casa de discuri LaStrada.

www.thepixels.ro
www.myspace.com/thepixelsofficial

FRACTURES

Nou infiinata trupa FRACTURES a luat natere pentru a da o voce unor cantece mai vechi i exista pentru a scrie altele noi. Fractures suna indie, pop i post-punk, dar este orice asculta Liviu (voce/clape), Mihai (chitara/voce), Cristi (bas/voce) si Drago (tobe). Singurul lor scop e sa faca oamenii sa iasa din casa i sa vada niste rock'n'roll. In prezent, baieii lucreaza de zor la un material inregistrat iar mai multe detalii despre ei putei afla la: www.facebook.com/fractures.ro

Warm-up and afterparty tunes by DJ Radu.

Biletele vor fi puse in vanzare in seara concertului, la intrarea in club, pretul unui bilet fiind 15 RON.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: