Concert Toulouse Lautrec in Goblin Vama Veche

de Chaos Lore

Concert Toulouse Lautrec in Goblin Vama Veche


Joi, 21 iulie, la terasa Globin Nightwatcher din Vama Veche vor canta cei de la Toulouse Lautrec.

Toulouse Lautrec este o trupa tanara, rezidenta in Bucuresti. Formatia a concertat in cadrul festivalurilor Liveland si Top T Festival (Buzau), iar in luna decembrie a deschis concertul aniversar de 10 ani al trupei AB4. Piesele formatiei, “Apartman”, “Wonders”, “Porno” si “Te spun”, au fost bine primite de radiouri si au intrat in powerplayul radiourilor de specialitate.

Cel mai recent single Toulouse Lautrec este “Te spun“, beneficiaza de un videoclip lansat la sfarsitul anului trecut si se afla in prezent in topul Radio Guerrilla.

"Muzica romaneasca a murit, dar nu se preda". Iar baietii de la Toulouse Lautrec sunt doar un exemplu ca in Romania se poate compune muzica "occidentala", si nu doar balcanisme.

"Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii."

"Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor." - Toulouse Lautrec.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: