Concurs: Toulouse Lautrec lanseaza albumul Heroes in Silver Church

de Chaos Lore

Concurs: Toulouse Lautrec lanseaza albumul Heroes in Silver Church


Miercuri, 19 octombrie, Toulouse Lautrec lanseaza ablumul "Heroes" in clubul bucurestean Silver Church. Mai jos gasiti si cel mai nou videoclip, "Domino".

METALHEAD ofera o invitatie dubla la concertul de lansare a albumului "Heroes". Pentru a participa la concurs scrie intr-un comentariu mai jos ce anume din muzica lor te-a facut sa te apuci de ascultat Toulouse Lautrec. Castigatorul va fi ales dintre cele mai pertinente raspunsuri si va fi anuntat pe 14 octombrie. Succes!


Este ziua Z pentru eroii Toulouse Lautrec. Este Debarcarea din Normandia, Apocalipsa Acum, Ziua Independentei, intr-o singura zi. Les Toulouse Lautrec au fost Tortues Ninja, Xmen, Justice League si Powerpuff Girls in acelasi timp, pentru a elibera armata de eroi francoromanoengleza.

Porno, Apartman, Blackiemale, Wonderwoman, Dizzy Rubber Wheel vor iesi din subteran intr-o zi de Mercredi in incinta Bisericii Argintii.

Avem si invitati speciali, din tara si strainatate:

Special Guests: Robin & The Bacstabbers (RO)
Afterparty: Melmac Riders (SB)


Intru incurajarea celor care isi doresc albumul original si sustin muzica indie autohtona, cei care vor cumpara "HEROES" la intrare (30 lei) vor avea acces liber la concert. In rest, accesul general este 20 lei.

Cateva date confirmate pentru viitoarele concerte de promovare:

19 octombrie - lansare album, silver church
3 noiembrie - music pub, sibiu
4 noiembrie - campina
5 noiembrie - deane's irish pub, brasov
12 noiembrie - set-up, timisoara
13 noiembrie - kf, arad
18 noiembrie - hand, iasi
25 noiembrie - the ark, bucuresti
9 decembrie - flying circus, cluj
15 decembrie - private party, bucuresti
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: