Toulouse Lautrec lanseaza o piesa surpriza

de ivan alex

Toulouse Lautrec lanseaza o piesa surpriza


Trupa Toulouse Lautrec va lansa diseara, in cadrul Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban, cea mai noua piesa “scoasa din cuptor”, ce va fi “insotita” si de un videoclip. “Piesa este o surpriza, are titlu premonitoriu si este dedicata unor prieteni dragi”, dupa cum au declarat baietii pentru Radio Guerrilla.

Mai multe detalii, doar la Radio Guerrilla, de la ora 18.00 (videolive pe www.fb.com/radio.guerrilla)
“Daca te uiti la “catapeteasma”, deloc sfanta, a muzicii romanesti, observi ca trupa Toulouse Loutrec ocupa acum locul Sfintei Treimi a rock-ului alternativ” - Bogdan Serban, realizator Guerrilive Radio Session.
Toulouse Lautrec a lansat in octombrie 2013 albumul – Extraordinar, considerat "albumul anului" de catre site-ul de specialitate muzicisifaze.com
Recenzie album: http://blog.carturesti.ro/toulouse-lautrec-extraordinar/
Lansarea a fost urmata de un turneu de promovare ce a atins 15 dintre cele mai importante orase ale tarii si se va incheia in mod ideal prin participarea la Guerrilive Radio Session, luni, 17 februarie, de la ora 18.00.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook