Toulouse Lautrec: Nopti albe la festivalul Rocker's Challenge

01 Iulie 2013 Buvnitz

Toulouse Lautrec: Nopti albe la festivalul Rocker's Challenge

Toulouse Lautrec se pregatesc si ei pentru ditia din acest an a festivalului la festivalul Rocker’s Challenge care va avea loc la Sasca Montana, in Cheile Nerei. Despre ce se va intampla acolo aflam chiar de la formatie.

1. Ati lansat de curand videoclipul single-ului “Nopti Albe”. Cum a fost primit? Ce feedback ati avut? Ce traffic a facut?


A fost primit foarte bine, traficul se poate vedea direct pe youtube (cred ca 15.000). Credem ca a existat o perioada mai romantica a youtube-ului in care exploziile erau mai spectaculoase dar oricum nu exista o reteta cu care sa ajungi la cat mai multi oameni cateodata iti iese altadata mai putin.

2. Urma sa lansati in aceasta primavara un nou album. Al doilea. Cind il veti lansa? Cum se va chema? Unde il veti lansa?

La aceasta intrebare nu putem raspunde decat cu “Viata e complexa”. Am vrut sa-l lansam anul trecut, am vrut sa-l lansam in primavara... nu am gasit solutia ideala. Pana la urma aceasta lansare nu este numai a noastra este si a partenerilor nostri. In toamna este ultimatum, sa fie “EXTRAORDINAR”.

3. Urmeaza sa cintati pe 6 iulie la festivalul Rocker’s Challenge de la Sasca Montana, in Cheile Nerei. Supralicitand, am putea spune ca veti canta acasa la tine Catalin pentru ca te ocupi relativ activ in organizarea festivalului de la Sasca. Cum s-a intamplat asta?

Rocker’s ne-au chemat intr-un an la Garnic. Noua ne-a placut atat de mult incat am fost deschisi la orice propunere si colaborare, considerand ca o initiativa curajoasa de dezvoltare a muzicii locale si turismului local trebuie sprijinita. Catalin s-a ocupat de relansarea intregii platforme Rocker’s si doar distanta face ca rolul lui sa nu fie mai activ. Daca vreti sa sprijiniti si voi initiative sanatoase pentru muzica si descoperirea locurilor in care traim veninti nenumarati la Sasca Romana. Nu veti regreta.

4. Ce playlist ati pregatit pentru Rocker’s Challenge? Veti cinta si piese de pe viitorul album sau doar vechile piese de pe Heroes?

Vom canta cele mai cunoscute si fredonate piese, atat de pe Heroes cat si de pe Extraordinar.

5. Tot cu vestitele caciuli veti cinta?

Pe platou e destul de racoare dar depinde la ce ora vom canta si daca nu stau pe cap oricum stau la centura.

6. In afara de concertele care vor avea loc seara, organizatorii le-au pregatit participantilor, in timpul zilei, evenimente specifice turismului montan: tiroliana, rafting, mountain biking. Voi ce veti alege? Adrenalina sau alcoolul?

Suntem niste biciclisti convinsi. Acum mai ramane sa vedem daca avem loc de bicle in microbuzul cu care mergem. In general alegem adrenalina sub influenta alcolului.

7. Ce le transmiteti fanilor care vor veni sa vada la Rocker’s Challenge?

Noi suntem fanii lor!


Concerte recomandate: