Padina Fest: muzica si aventura

de Chaos Lore

Padina Fest: muzica si aventura


Padina Fest imbina cu succes aventura, muntele si muzica intr-un cadru special: platoul Padina, muntii Bucegi. Un festival ambitios care a pornit de la un grup de oameni de munte ce au inteles nevoia de distractie responsabila in mijlocul naturii. Ni s-au pregatit 5 zile de muzica buna si aventura pe munte: biciclete, tiroliana, rapel, catarare, drumetii pe trasee inedite, probe de echilibru (slackline) si oina.

Pe Platoul Padina, intre 3 si 7 august, de dimineata pana tarziu in noapte vom escalada muntii din zona si ne vom depasi limitele prin tot soiul de activitati care vor duce adrenalina la cote ametitoare. Seara vom vedea cele mai bune filme la cel mai inalt cinematograf din Romania si ne vom distra cu trupe ca nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Cea de-a doua editie a festivalului aduce trei seri de concerte. Joi 4 august vom canta la chitara alaturi de nume mari ale scenei folk, iar vineri vom petrece alaturi de Robin and the Backstabbers, Toulouse Lautrec si Suie Paparude.

Ziua de sambata va striga rock. Trupa Paradox va deschide seara pentru ca mai apoi sa cantam si sa dansam cu Stillborn, Travka si Vita de Vie. Dar surprizele muzicale nu se opresc aici. Organizatorii si-au propus sa ne incante cu muzica buna pana in ultima zi de festival.

Si ca sa fii aproape de locul distractiei, Padina Fest ti-a pregatit zona de camping. Vei putea fi aproape de activitatile festivalului, iar muntele te va rasplati cu peisaje fantastice. In cadrul editiei de anul acesta (din 3-7 august) sunt asteptati in jur de 2000 de participanti, 1500 dintre acestia vor alege, probabil, camparea, restul putandu-se caza la cabanele din apropiere.

Pe langa toate acestea, organizatorii pregatesc un “military camp”, un “adventure park” si un maraton MTB. Mai multe detalii sunt disponibile pe site www.padinafest.ro, la fel ca si multe alte surprize pe care vi le-au pregatit.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: