Matt Heafy de la Trivium, Anthony Vincent si Stevie T interpreteaza Running Up That Hill" in stilul Master of Puppets" de la Metallica

de Cristi Nedelcu

Matt Heafy de la Trivium, Anthony Vincent si Stevie T interpreteaza Running Up That Hill


Se pare ca serialul Stranger Things readuce melodiile populare din anii '80 inapoi in mainstream. De fapt, popularul YouTuber Anthony Vincent reinterpreteaza „Running Up That Hill”- Kate Bush in stilul „Master of Puppets”- Metallica readucand astfel inapoi in trend aceste doua piese clasice. Vincent a primit ajutor cu acest proiect, de la liderul Trivium, Matt Heafy si de la apreciatul shredder YouTube Stevie T.

Vincent, care si-a facut un nume interpretand diverse stiluri de melodii populare de succes, poate adapta cu experienta o abordare vocala mai puternica pentru a aduce un nou timbru remarcabilului hit al lui Bush din anii '80. Dar Heafy este cel care reuneste totul, scotand mai intai cateva riff-uri in stil Metallica la chitara, inainte de a merge insusi la microfon pentru a se alatura vocii lui Vincent cu o abordare vocala mai guturala.

Cea mai mare parte a videoclipului surprinde cum cei doi muzicieni adapteaza foarte bine hitul lui Bush si fac din acesta o melodie thrashy care s-ar incadra perfect in catalogul Metallica. Mai mult decat atat, atunci cand nu te astepti, Stevie T, colegul care se joaca cu chitara intr-un mod senzational pe YouTube, intervine in piesa cu niste solouri geniale pentru a termina melodia intr-un mare stil.

„Running Up That Hill” al lui Bush a urcat in Top 5 in topul alternativ si a ajuns in Top 10 la radio Top 40, in timp ce „Master of Puppets” de la Metallica a revenit sa urce in topul Active Rock dupa includerea sa in cel mai recent sezon Stranger Things- finalul serialului Netflix. De asemenea, cantecul a ajuns in topul Billboard Hot 100 pentru prima data in istorie.

Felicitari lui Vincent, Heafy si Stevie T pentru ca au readus aceste doua piese magice in contemporaneitate! Mai jos puteti urmari clipul muzicienilor si puteti admira felul unic in care reinterpreteaza celebrele piese.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: