12 ani de Trooper !

de Morrison

12 ani de Trooper !

Cu ocazia aniversarii a 12 ani de existenta, Trooper pregateste lansarea unui box set, care va curpinde: reeditarea primului album Trooper I (aparut in 2002), editarea pentru prima data pe suport material a albumului Desant (aparut in 2005 doar in format electronic pe site-ul oficial al formatiei), precum si discul Electric (lansat la sfarsitul anului 2006).


Pe langa aceste reeditari, boxset-ul va cuprinde un disc bonus cu materiale inedite, piese live, o galerie foto, piese inregistrate in aceasta perioada care nu au aparut pe niciun material, precum si o piesa noua, care prefateaza aparitia noului album Trooper, prevazut a fi lansat in primavara anului 2008. Boxset-ul va mai contine si o carte cu istoria activitatii trupei, povestita chiar de catre membrii ei.

In paralel a fost demarat lucrul la un videoclip pentru piesa Amintiri, care va fi lansat cel mai probabil la jumatatea lunii octombrie.

Pentru mai multe informatii accesati www.trooper.ro, sectiunile News si Concerte.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: