Concert Trooper- Program si reguli de acces

de Cristi Nedelcu

Concert Trooper- Program si reguli de acces


Trooper Romania si Intelligent Music Project vor concerta la Arenele Romane din Bucuresti in data de 24 septembrie 2022. In deschidere vor urca pe scena Olympus Mons.

Evenimentul marcheaza 20 de ani de la aparitia primului album de studio Trooper, "Trooper I", si de asemenea primul concert Intelligent Music Project in Romania.
Cu ocazia acestui concert, Trooper vor canta integral albumul de debut, plus o serie de alte piese ce au trecut testul timpului. Toti muzicienii care au inregistrat emblematicul "Trooper I" se vor afla pe scena Arenelor Romane.
100 de lei - Intrare generala
130 de lei - Meet&Greet (SOLD OUT)
Coiotu' a declarat: "Nu pot sa cred ca au trecut 20 de ani de cand am lansat 'Trooper I'. 'Tari ca muntii' are 20 de ani! Tot asa 'Strigat', 'Dorinta', 'Totul e fals', 'Cum vreau eu'... este incredibil. Nu simt ca au trecut anii astia. Pe scena timpul dispare. Pe langa aceasta sarbatoare, trebuie sa mai spun ca sunt extrem de fericit sa ii avem alaturi de noi pe Intelligent Music Project, una dintre formatiile de top ale Bulgariei. Solistul lor, bunul nostru prieten Ronnie Romero, va canta cu aceasta ocazie pentru prima oara in Romania. Ronnie este solist si in Rainbow, MSG, Lords of Black etc. Indiscutabil este unul dintre cei mai buni solisti ai lumii. Olympus Moons nu aveau cum sa lipseasca. Sunt niste bestiali. O trupa cu mari realizari intr-un timp foarte scurt. "
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Bilete se gasesc si la intrare in ziua concertului.
Este interzis accesul cu: artificii, arme, obiecte periculoase sau obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser).
Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data.
Posesorii de bilete la categoria VIP vor primi bratari care le vor permite accesul in zona in care va avea loc sesiunea de Meet and Greet.
PROGRAM:
17.00 - MEET & GREET (intalnire si fotografie cu Trooper, participare la ultimele doua piese la probele de sunet)
18.00 - ACCES GENERAL
19.00 - CONCERT OLYMPUS MONS
20.00 - CONCERT INTELLIGENT MUSIC PROJECT
21.30 - CONCERT TROOPER

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: