Finalistii competitiei Rockleaureat organziata de Trooper (Update)

de Chaos Lore

Finalistii competitiei Rockleaureat organziata de Trooper (Update)


Votarea pentru Rocklaureat s-a incheiat! Din motive obiective, trupa Anarchy nu poate participa. Cele trei trupe care vor intra in finala sunt:

Sounds In The Attic (S.I.T.A.) - 406 likes
Wilder - 102 likes
Paradox - 84 likes

Trupele castigatoare vor fi in scurt timp contactate de managementul Trooper.

Nu uitati: cu cat aduceti mai multi fani, cu atat aveti mai multe sanse de castig, voturile se bazeaza pe prezenta fanilor la concertul Trooper din 11 mai.

Formatiile clasate pe primele trei pozitii la Rocklaureat, vor urca pe scena in seara de 11 mai, alaturi de Trooper. Dintre aceastea una singura va fi aleasa castigatoarea Rocklaureatului, de catre publicul prezent pe 11 mai in club Fabrica. Trupa castigatoare va canta in deschiderea tuturor show-urilor din urmatorul turneu Trooper!

Optiunile vor fi exprimate prin vot secret: la intrare fiecare spectator va primi un bilet prin intermediul caruia isi va putea exprima optiunea, o singura data. Pe parcursul recitalului Trooper se va face numaratoare voturilor, iar la final va fi anuntata trupa castigatoare a primei editii de Rocklaureat.

Rocklaureatul, sau altfel spus bacalaureatul rock, este o chemare adresata tutoror liceenilor din Romania. Daca bacalureatul este un fel de examen de maturitate, rocklaureatul este cel de maturitate rock: un examen la care obtii nota maxima daca stii sa canti si sa te distrezi in vechiul spirit rock’n’roll. Daca iei rocklaureatul ajungi pe scena, in deschiderea concertului nostru din Fabrica si ai sansa sa ne insotesti in urmatorul turneu.”, a declarat Coiot, solistul Trooper.

Sistemul de jurizare

Juriul METALHEAD a acordat note in sistemul urmator -> locul 1 – 12 puncte, locul 2 – 10 puncte, locul 3 – 8 puncte, locul 4 – 6 puncte, locul 5 – 5 puncte.

PUBLICUL a avut si el un cuvant de spus: trupele care au strans cele mai multe LIKE-uri pe pagina lor de pe METALHEAD in perioada 15 aprilie – 29 aprilie pe profilul lor de pe METALHEAD, au intrat intr-un top si li s-au acordat puncte in sistemul mentionat mai sus.

Trupele pozitionate pe primele trei pozitii, prin cumularea celor doua clasamente, vor canta in deschiderea concertului Trooper din Club Fabrica (Bucuresti 11 mai).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook