Jack of all Trades si Lovebite urca pe scena alaturi de Trooper in 3 si 4 iunie

de Cristi Nedelcu

Jack of all Trades si Lovebite urca pe scena alaturi de Trooper in 3 si 4 iunie


Jack of all Trades si Lovebite vor canta in ambele seri (3 si 4 iunie) alaturi de Trooper in clubul Quantic din Bucuresti. Concertele vor avea loc cu ocazia lansarii noului album Trooper - “X”.

“X”, albumul cu numarul 10, va fi lansat in zilele de 3 si 4 iunie 2022 in clubul Quantic (outdoor) din Bucuresti, iar cele doua concerte vor avea setlisturi foarte diferite. "Radacini de dor", "Lumea s-a stins" si "Dragoste falsa" vor figura pe noul material al formatiei. Unele piese au fost inregistrate in perioada de izolare. Ca si pana acum, Balaurul s-a ocupat de productia acestui disc. Partea de mix si master i-a revenit lui Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation).

Jack of all Trades au pornit la drum in 2017. De atunci au reusit sa urce pe multe scene, sa lanseze un prim album, plus cinci single-uri de pe cel de-al doilea. O trupa de care o sa auzim tot mai des!

Lovebite s-au format in Targoviste in 2021. Trupa a sustinut deja o serie de concerte, iar reactia la public a fost incredibila. Cinci muzicieni talentati ce merita sa ajunga in fata iubitorilor de rock!

Coiotu' a declarat: "A sosit momentul sa va oferim un nou album de studio. Ne-a placut mereu sa inregistram muzica noua, sa aducem 'sange proaspat' in setlisturile concertelor. Pentru ca nu stim exact care o sa fie situatia in vara lui 2022, am ales o cale sigura: doua concerte in Quantic. Vom canta doua seturi diferite. Daca o persoana alege sa vada ambele concerte, o sa se bucure de patru ore de piese Trooper. Ultimul an a fost greu pentru toata lumea. Inevitabil, am fost influentati de situatia mondiala. Toate piesele au legatura cu 'sfarsitul'. In fiecare piesa cantam despre cate un sfarsit - o lume care se stinge, o iubire care moare, o viata care dispare, o etapa a vietii care este lasata in urma etc. Nu a fost ceva programat, insa cand am avut toate versurile in fata mi-am dat seama de acest element comun. Am avut mult timp sa observ tot ce se petrece in jurul nostru si fiecare traire a ajuns in noile cantece. Suntem extrem de mandri ca am ajuns la albumul cu numarul zece. Nu ne-am gandit nicio clipa in 1995 ca vom ajunge sa scriem o poveste atat de lunga si de frumoasa. Nu ne-am gandit ca vom ajunge sa avem mii de prieteni, care sa fie alaturi de noi la fiecare pas. Pe ei ne bazam si in 3 si 4 iunie! Sper sa ii vedem acolo in fata scenei, pregatiti pentru o sarbatoare mare de tot!"

Acces general - 53 lei

Bilet VIP - 106 lei (Meet & greet, poza, poster semnat)

In cei 26 de ani de activitate, Trooper a lansat noua albume de studio, a cantat pentru mai mult de 800.000 de oameni, in peste 850 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansare-album-nou-x-69263/
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: