Nazareth si Trooper invitati maine la TVR 2

de cristina_n

Nazareth si Trooper invitati maine la TVR 2

Maine, 25 aprilie, cu o zi inainte de concertul de la Hala, Trooper si Nazareth sunt invitati la emisiunea "Maniacii", la TVR2, cu incepere de la ora 19:30. Nazareth, Trooper si mai multi oameni de muzica din Romania vor fi prezenti in studio si vor comenta evenimentul din ziua urmatoare. Trooper vor canta cu aceasta ocazie o piesa live.

Weekendul Nazareth va fi precedat, astazi, 24 aprilie, de un concert caritabil Trooper, in orasul Pucioasa, oras unde formatia nu a mai ajuns de peste 9 ani. Toate incasarile din bilete urmand a fi donate unei fete bolnave de leucemie.

Mai sunt doar doua zile pana la recitalul pe care Trooper il vor sustine ca invitati speciali ai legendarei trupe rock britanice Nazareth. Spectacolul va avea loc in Bucuresti, la Hala, pe 26 aprilie, orele 20.00.

Concertul Nazareth este inclus in turneul de promovare a celui mai recent disc al trupei, "The News", lansat in februarie 2008 la Hamburg, proiect care se suprapune cu aniversarea a 40 de ani de existenta Nazareth.

Turneul 40th Anniversary Tour, inceput in Suedia in ianuarie 2008, cuprinde peste 18 tari de pe 3 continente si continua in 2009 cu un succes extraordinar.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook