Oscar de la Trooper sarbatorit la Cluj

de Morrison

Oscar de la Trooper sarbatorit la Cluj
Iata ce a declarat Oscar, chitaristul trupei si sarbatoritul zilei la concertul Trooper de la Cluj Napoca organizat de Revista Maximum Rock:

Public: daca aveam palarie o scoteam si ma inclinam pana la pamant in fata celor care duminica au fost prezenti acolo. Va multumim pentru felul in care ne-ati primit, pentru "La multi ani! si pentru tortul aniversar. Va ramane unul dintre cele mai emotionante momente pe care le-am trait pe scena, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase momente din istoria Trooper. Inutil sa mai vorbesc despre felul in care ati cantat cu noi si despre cum ne-ati sustinut. Cuvintele sunt prea sarace pentru a va multumi indeajuns!

Setlist: am cantat aproape integral discul " Trooper I", de la a carui lansare se vor implini in curand 5 ani, "O viata este prea mult" si "Amintiri". Era clar ca nu vom scapa asa de usor, astfel ca ne-am reintors pentru "A Touch Of Evil".

A fost o seara de vis pe care ne-o vom aduce aminte mereu si pe care se pare ca o vom repeta in noiembrie, daca cineva, om de incredere, nu pot sa spun, se tine de cuvant.

Multumiri Nelu!


Pana atunci,

Stay Electric!"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: