Trooper a lansat videoclipul piesei 'Sfintii nu mor niciodata'

de Cristi Nedelcu

Trooper a lansat videoclipul piesei 'Sfintii nu mor niciodata'


Trooper a lansat videoclipul piesei 'Sfintii nu mor niciodata'. Single-ul face parte din albumul conceptual 'Stefan cel Mare – Poemele Moldovei'. Imaginile au fost filmate in clubul Quantic in cadrul concertului sold out ce a marcat lansarea noului material discografic.'Sfintii nu mor niciodata' este cel de-al treilea single lansat din 'Poemele Moldovei' dupa 'Judecata' si 'Destin'.


Dupa noua albume de studio lansate in decursul a 17 ani, Trooper pregateste lansarea unui material 'best of'. 'Strigat: Best of 2002 – 1019' va aparea in format dublu CD, dublu vinil si digital. Cele 17 piese alese sunt remixate si remasterizate de celebrul inginer american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) in studioul in care a fost lucrat si 'Stefan cel Mare – Poemele Moldovei'. Majoritatea materialului a fost reimprimat pentru a avea uniformitate si o calitate superioara a sunetului. Concertul de lansare va avea loc in data de 21 decembrie in clubul Quantic din Bucuresti. Se pun in vanzare 850 de bilete, fara nicio varianta de suplimentare. Exista doar 30 de bilete la categoria VIP.

Biletele au urmatoarele preturi:

30 de lei – in presale;

50 de lei – in ziua concertului;

100 de lei – categoria VIP: include un tricou Trooper, poster semnat, poza individuala cu trupa, participare la probele de sunet, intrare in sala cu 30 de minute inainte de deschiderea oficiala a usilor.

Cei cu Golden Card au acces gratuit la concert.

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat noua albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 750 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si pot fi achizitionate cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook